En bra dag...

Idag känns det som om det är en bra dag, mår bättre och kroppen känns lite piggare inte alls den där illamående känslan som funnits tidigare.

Skulle ha följt med kollegan till skjutbanan idag och lärt oss hur man laddar själv, nu blir det inte så han kände sig lite krasslig så jag vågade inte riktigt följa med.

Någon som märkt stor skillnad på mitt bloggande när man är hemma kontra sjukhuset, är väldigt skönt att va hemma kan jag säga..

Kommentarer
Postat av: elin

skönt att du är hemma och mår fint. vi tänker på dig i vått och torrt!(hmm..stavar man torrt så?, såg så märkligt ut!!) kramar/elin..(nicke kan ju också få vara med på ett hörn!!)

2008-05-20 @ 15:43:22
Postat av: Vimmerby

hej på dig! klart man har märkt stor skillnad på ditt bloggande o det är jag jätte glad för...

det är ju skönt att kunna vara med på ett hörn och läsa hur du mår och så även om man inte kan vara hos dig just nu.

vi tänker på dig hela tiden...

många kramar syrran med familj

2008-05-20 @ 16:59:34
URL: http://lindakron.blogspt.com
Postat av: mikael lundberg

Hej på dig.

Jag kan säga att laddningen gick åt skogen, jag hade haft verktyget fel inställt när jag kalibrera hylsorna vilket resulterade i att ungefär 10 skott av 60 st funka att skjuta. Man lär sig av sina misstag,350:- åt pipan (haha)

Och så fick jag glatt gubbarna med ett gott skratt.

Ha det gott så hörs vi per tele.



Mikael Lundberg

2008-05-20 @ 23:49:34
Postat av: Anonym

Tjenare kronis hoppas det är bra, en liten uppdatering från mig på skottfronten. jag laddade lite till och dom funka kanon.

Det har varit tävling idag och jag kom på listan med egen ammo, vilket jag får anse som mer än bra med tanke på att man är helt grön på detta med att ladda.

Trevlig natt det blir, min dotter vill inte sova pga hon har ont i sina fötter igen, typ 8 natten nu.

Hon sitter här med mig och har en hälsning till farbrorn som ser ut som pappa. skrivet av Evelina(vddddddddddddddddddddddddddffffffffffvvvvvvvvvvvvvvsssssssssssssssffffffffffffffffffffhjjjjjjjjjjgffffffffff)

2008-05-22 @ 02:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0