3 dagen - Veni, vidi, vici


Nu har man börjat få lite rutin på detta, gårdagen behandling gick väldigt bra utan något direkt illamående. Har precis varit ute och promenerat en lång stund i botaniska trädgården.

nu är det ca 15 minuter kvar innan man blir uppkopplad för dag 3 sedan är det 9 timmar av kontinuerligt toabesök.

Härligt att höra att man har så mycket vänner som hör av sig och kommer på besök, det muntrar upp tillvaron.

Kanske ska berätta lite om avdelningen här är det 14 personer som ligger inlagda alla är väldigt trevliga för att inte tala om sköterskorna som är jättemysiga allihopa så man blir verkligen omhändertagen.

Har träffat en annan kille här som är 5 år äldre med exakt samma sjukdom som jag har, och han är väl inne är nu för sin sista behandling, väldigt skönt att se för han är oerhört pigg eller som han sa igår i slutet av veckan är det alltid tungt.

men men det är fortfarande psykiskt stärkande att träffa andra som redan har gått igenom många av dessa stegen så även om det har varit ett helvete för dem ibland så ser man ändå att hoppet är starkt och att de repar sig.

Hopp nu har mina 15 minuter gått, nu är man uppkopplad och klar för denna dagen också, tänk va lite strunt man kan skriva på så lång tid.

Det är ju inte utan att man sitter och funderar på vad det igentligen är som de stoppar i kroppen, bäst är nog att inte veta.

Vi hörs senare under dagen

/M


Kommentarer
Postat av: Benita

Skönt att höra att du känner dig ganska OK i allafall...Vi skickar "massvis jättepositiva" tankar till dig det vet du..Ha` det bra och Lycka till "svärsonen"... Massvis kramar från oss Benita o Mats

2008-05-14 @ 15:56:36
URL: http://www.parkvagen.blogspot.com
Postat av: satu

Hoppas det gick bra och skönt att det finns trevliga o rar människor runt dig :)

2008-05-14 @ 20:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0