Tung 3:e behandling



Nu sitter man här igen, Tisdag kväll klockan är 23:22. Feber i kroppen igen, fick ju feber förra veckan också p.g.a cellgifterna, det börjar märkas att behandlingarna tar hårdare på kroppen. Är ju inte precis en dans på rosor varje dag.

Igår skulle man blivit inlagd för 3:e gången så blev det inte, fick åka hem igen för att mina värden på vita blodkroppar var för låga så de kunde inte starta behandlingen. Idag däremot så var värdena tillräckligt bra för att starta men fortfarande låga.

Fick också reda på att operation kommer att krävas är dock fortfarande lite osäkert om det blir 3 eller 4 cellgiftskurer, just nu känns det som om det inte spelar så stor roll bara man blir frisk.
Jag hade verkligen hoppas på att slippa operationen, känns inte så uppmuntrande att de skall gå in via magen bak mot ryggen och plocka bort den cancerdrabbade lymfkörteln.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Hej min bäste vän!!!!



Ledsen att jag inte hann upp idag men kom hem nu 0126 så du sover nog..... Ja det e för jävligt detta du måste gå igenom, men det finns ju ljus längre fram att du ska bli frisk från detta elände (annars jävlar) tänker på dig mycket under dan men ringer för lite ;) ska försöka komma upp under dagen imorgon och snacka skit det e vi ju riktigt bra på ;) E det nåt så vet du att jag inte e längre bort än ett telefonsamtal och det gäller även din fru som inte har det lätt nu heller men jag finns för er båda kram på dig/er



/Stefan

2008-06-25 @ 01:30:34
Postat av: Vimmerby

hej på dig vännen!

vi förstår att du har det väldigt jobbig tid just nu. men som de säger efter regn kommer solsken (här hemma i vimmerby stämmer, det solen skiner jätte härligt idag.)

o vi hoppas att det gäller även för dig.

ta hand om dig så hörs vi under dagen

kram

2008-06-25 @ 09:14:48
URL: http://lindakron.blogspot.com
Postat av: Tinna

Ja kära Mikael, det du nu går igenom är det tuffaste man kan tänka sig i form av läkarvård. Tack och lov har du ett starkt psyke, en stark ring av nära och kära runt dig som lyfter när det blir för tungt. Som Stefan skrev, det finns ändå ett ljus lite längre fram. Och dit kommer du om än det är fruktansvärt jobbigt dit. Vi tänker alla på dig så ofta, så ofta och kramar dig i tankarna. Tänker lika mycket på Linda som också är en urstark tjej som du kan tacka din lyckliga stjärna att du har intill dig på denna resan. Ni tillsammans kan försätta berg och det är precis vad ni gör nu! Stor, stor jättekram till er båda

2008-06-25 @ 10:35:26
URL: http://knapskan.webblogg.se/
Postat av: Tinna

P.S. Älskar dina fantastiska bilder till dina bloggar! D.S.

2008-06-25 @ 10:36:49
URL: http://knapskan.webblogg.se/
Postat av: satu

Du fixar detta Micke, förstår att det är jobbigt..

Är det något jag kan göra så plinga ..



TÄnker på dig o Linda

Stora Kramar!

2008-06-25 @ 16:00:49
URL: http://knape.webblogg.se/
Postat av: Joacim

Hej på dig!

Även om det stämmer att solen lyser här i Vimmerby, så kom det ett moln när jag läste om dina äventyr inom sjukhusväggarna. Du ska veta att det tänks på dig även här. Ta det lungt så hörs vi!

2008-06-25 @ 19:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0