Nu är helgen snart slut...

Vilken kanonhelg det har varit, fint väder och sol. Synd bara att man inte får vistas för mycket i solen..

I morgon bär det av till sahlgrenska i 5 dagar igen, då kommer man väl vara sådär trött och seg igen när man kommer hem.

Hoppas ni haft lika bra väder som oss.


Kommentarer
Postat av: Gullan

Vi ska tänka på dej i dagarna fem och mer därtill. Det är tur att du har ett bra sjukhus i närheten!

Vädret är alldeles underbart. Hoppas det håller i sej hela sommaren.

Kjam från oss genom Gullan

2008-06-01 @ 17:57:58
URL: http://[email protected]
Postat av: Svärmor...svärfar som sover thihi..

Det har verkligen varit en "kanonhelg" på parkvägen också. Vi har mest varit i Folkets Park ..det är mycke som ska fixas till nästa helg.

Tänker på dig käresta Micke det vet du ...tänk om man kunde få ta en del av allt det du får gå igenom det skulle underlätta Puss o kjam från Benita och Mats som just nu sover...

2008-06-01 @ 22:36:12
URL: http://www.parkvagen.com
Postat av: Benita

Det har verkligen varit en "kanonhelg" på Parkvägen, visserligen har vi varit mycke i Folkets Park ..det är mycke som ska fixas till nästa helg..Tänker på dig jättemycke käresta Micke det vet du ....tänk om man kunde få ta en del av allt det du får gå igenom det skulle underlätta...Puss o kjam från Benita och Mats (som nu sover..thihi..)

2008-06-01 @ 22:43:22
URL: http://www.parkvagen.blogspot.com
Postat av: Benita

Det har verkligen varit en kanonhelg..Vi har fixat en del i Folkets Park det är mycke som ska göras till nästa helg...Tänker mycke på dig Micke det vet du.. tänk on man kunde få ta en del av allt det du får gå igenom det skulle underlätta...puss o kjam från Benita och mats (som sover) thihi..

2008-06-01 @ 22:49:30
URL: http://www.parkvagen.blogspot.com
Postat av: Tinna

Goaste Mikael! Ja, nu kommer säkert 5 jobbiga dagar och några som släntrar efteråt också. Du har så många som är med dig och med alla dessa "goda tankar" som sköljer över dig så får du extra kraft att ta dig igenom det. Vi pratade om dig igår både Håkan och Per och Emelie och jag. Vi bestämde att vi skulle skicka lite extra kraft genom luften. Vilket vi nu alltså gjort. Och massor av goa kramar!!!

2008-06-02 @ 08:41:24
URL: http://knapskan.webblogg.se/
Postat av: satu

Härligt att höra att ni hunnit och njuta och ha det skönt. Ja den okmmande veckan är inget roigt kan jag förstå... har du tråkigt så plinga mig på msn så skall jag lära dig lite photoshop :)

Ha det så bra du bara kan och tänker på dig & Linda

Stor kram S

2008-06-02 @ 09:32:21
URL: http://knape.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0