Min bäste väns mor..

Tinna som man ofta kan se kommentera mina inlägg, är mor till min bäste vän, större hjärta än Tinna är nog svårt att hitta. Tänkte lugna dig med att stora testet gick bra, verkar vara en jättetrevlig tjej, hoppas vi får se mer av henne framöver.

Förövrigt idag så är det en jobbig dag men man börjar vänja sig nu efter en vecka på sjukhuset så är det alltid jobbigt.

Linda och Linda har varit och tittat på Sex and the City filmen och den skall tydligen ha varit kanon,

Kommentarer
Postat av: Tinna

Älskade Micke! Du vän stavas med ett N, bara så du vet. Du och Linda har precis lika stort hjärta som jag har och hade detta som du nu går igenom gällt mig hade ni två funnits där med. Det är sådnat som kallas vänskap. Allt annat är bekantskap. Och så många vänner som ni har (enligt vad jag läser på bloggen) är unikt. Men så är ni också unika. Ja, jag lovar, ni kommer att gilla henne precis som jag gjorde. Och kom ihåg, den jobbiga tiden är snart över. Snart, snart, snart!!!! Älskar dig och Linda också!

2008-06-29 @ 20:33:51
URL: http://knapskan.webblogg.se/
Postat av: Tinna

Hej hjärtat, hur mår du. Är så van vid att jag kan gå in mer eller mindre varje dag och få en uppdatering. Därför undrar jag hur du har det nu? Skickar i alla fall många kramar via din blogg och hoppas att vi snart får läsa att du mår lite bättre. Sundhammarsmorsan!

2008-07-01 @ 09:08:17
URL: http://knapskan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0