Onsdag..

Avslutade en ljudbock igår, efter att Stefan och Rebecka hade varit här på besök. Detta är en ljudbok jag kan rekomendera är dock lite seg i starten men den tar sig riktigt bra efter hand.


(Text och bild hämtat från http://www.cdon.com/)

Michael Connelly - Fällan

"FBI-agenten Rachel Walling får till slut det samtal som hon har fruktat i åratal: den mest beryktade av alla seriemördare - Poeten - har återvänt. Han har inte glömt henne och han har en present åt henne. För många år sedan arbetade hon med det berömda fallet då den f d FBI-profileraren Robert Backus gäckade polisen genom att efterlämna små diktstrofer av Edgar Allan Poe i de avskedsbrev som hittades vid mordoffren."


Idag har min älskade fru som vanligt varit här och hälsat på, sedan har man pratat med både syster och mamma, Stefan ringde precis också så folk har man ju pratat med idag iallafall.

Tror det är dags för en favorit i repris - Robert Gustavsson med Rhapsody in rock

Va bara tvungen att ta med denna också Steve med Loyden


Kommentarer
Postat av: Tinna

Tack för en stunds nostalgi och ett gott skratt!!! kram och sååå glad att du snart får komma hem igen. Förhoppningsvis blir det inte lika tufft och att du snart kan njuta återigen av gott grillat och gott vin! Stor, stor kram

2008-07-17 @ 19:49:47
URL: http://knapskan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0